C/ De les Corts, 23 07510 Sineu 07005532 – CIF 0718029B Tel. 971 520 226 - 696 358 240 ceiprodamilans@educaib.eu

CURS 21-22

FESTA FI DE CURS RODAMILANS

22-06-22

PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ CURS 2022-2023

Llistat definitiu d’alumnes admesos a EI/EP (curs 22-23)

Llistats definitius d’alumnes admesos en el procés d’escolarització per al curs 22/23.

Recordau que per obtenir la plaça adjudicada els alumnes d’infantil han de formalitzar la matrícula entre els dies 23 i 28 de juny.

Els alumnes de primària han de formalitzar matrícula entre els dies 24 i 30 de juny.

Per formalitzar la matrícula cal demanar cita prèvia en el centre al telèfon 971520226 o al correu electrònic ceiprodamilans@educaib.eu

IMPORTANT: Tots els/les alumnes empadronats a Sineu, Tenen plaça al Centre CEIP Rodamilans

llistat definitiu.pdf

BEQUES MENJADOR CURS 2022-2023

Avui s’ha publicat al BOIB la convocatòria d’ajuts individualitzats de menjador per a alumnes escolaritzats en centres docents no universitaris durant el curs escolar 2022-2023.

Podeu trobar la convocatòria, tota la informació i els annexos en el següent enllaç: web Servei de Comunitat Educativa. Així mateix, us adjuntam la resolució del BOIB i l’annex 2 de sol·licitud perquè els pugueu descarregar.

TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS:

Es poden presentar les sol·licituds (annex 2), degudament emplenades, als centres educatius on es cursaran els estudis durant el curs escolar 2022-2023 o també es pot tramitar la sol·licitud TELEMÀTICAMENT a través de la SEU electrònica de la CAIB. El termini establert és del 20 al 30 de juny.

Les sol·licituds s’han de presentar juntament amb la DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA (Respecte de la documentació a presentar, veure punts 11è de la Resolució). A l’hora de presentar la sol·licitud s’ha de facilitar un número de compte bancari d’un dels tutors legals.

REQUISITS:

És molt IMPORTANT que abans de tramitar una sol·licitud d’ajut de menjador vos assegureu que compliu amb tots els requisits, tal com s’estableix a la convocatòria en els seus punts tercer, quart i cinquè.

– Els beneficiaris han de ser unitats familiars que, durant el curs escolar 2022-2023, tenguin infants escolaritzats en un centre docent públic no universitari o un centre privat concertat, al segon cicle d’educació infantil, educació primària o educació secundària.

– Els infants han de ser usuaris del servei de menjador el curs 2022-2023.

– Poden ser beneficiaris directes o beneficiaris per barem:

1. Requisits per ser beneficiaris directes:

– Alumnes que es troben en situació d’acolliment acreditada.

– Família víctima de violència de gènere.

– Alumnes que tenguin la condició de refugiat (ells o els seus pares o tutors).

2. Requisits per ser beneficiaris per barem:

a) Alumnes en els quals concorren condicions econòmiques o sociofamiliars desfavorables, d’acord amb els criteris que es recullen en el punt novè d’aquestes bases i en funció de la disponibilitat pressupostària.

b) Alumnes en els quals concorren alguna de les condicions de desplaçament següents, en funció de la disponibilitat pressupostària:

-Alumnes que durant el curs 2022-2023 fan ús del servei de transport escolar en centres on se segueix una jornada partida perquè no disposen de cap altre centre més proper al seu lloc de residència.

-Alumnes escolaritzats en centres educatius fora del seu municipi perquè en el seu no s’imparteixen els estudis que estan cursant.

– Els beneficiaris per barem han de complir el requisit següent: tenir una renda total familiar no superior al que determina la taula de barem que us hem adjuntat, calculada a partir de l’IPREM.Cursa solidària


Reunió informativa 3 anys 22-23

PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ PUNTUACIÓ PROVISIONAL


Puntuació provisional.pdf

23 al 26 de maig de 2022

Viatge d'aventura

Els nins i les nines de 5è i 6è ja som de viatge d'estudis! En aquest enllaç es van actualitzant les fotos de les activitats i es moments que anem compartint!

PORTES OBERTES 2022

Estimades famílies que heu de començar una nova etapa amb nosaltres, us deixem alguns vídeos de les darreres portes obertes i els principals projectes que ens defineixen com a centre: l'hort escolar com a part del currículum, el pati com a espai d'aprenentatge, el treball cooperatiu, el treball per racons a diferents àrees, l'aprenentatge cooperatiu, nous espais... Estarem encantats/des de rebre els vostres fills i filles!


PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ I MATRÍCULA CURS 2022-2023

PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ 2022_2023.pdf

AQUÍ TROBAREU LA INFORMACIÓ DEL PROCÉS D'ESCOLARITZACIÓ DEL PROPER CURS

Fira 2022

Un any més hem participat a la Fira de Sineu. Els alumnes de Rodamilans han participat en muntar una paradeta reproduint el nostre hort escolar.

Bona fira a tothom!

Xerrada AMIPA 3-05-22

Estimades famílies, l'AMIPA organitza una xerrada el dimarts dia 3 a les 18:30.

Gràcies, AMIPA!!!

IV Certament Literari Cavalleria de Roqueta

Els i les alumnes de 6è de Rodamilans han participat al IV Certamen Literari de Cavalleria de Roqueta.

Enhorabona a tots i a totes per haver participat!

7-04-22

Informació viatge d'estudis

12-04-22

Premis dibuix Sant Jordi

SINEU AL FUTUR!

Tots els dibuixos estan exposats a la Biblioteca.

Gracies Antònia i Juanjo!

11-04-22

BERENAM AMB MIRO!

Durant aquest segon trimestre hi han participat alumnes de 2n curs d’educació primària del CEIP Rodamilans. Volem donar especialment les gràcies a na Maria i na Joana Maria, les seves mestres, per la seva gran implicació, dedicació i interès en el nostre projecte, així com a tots els nins i totes les nines que hi han participat. Ha estat una experiència molt enriquidora i emotiva on hem gaudit d’uns instants en què, malgrat la distància, ens hem sentit ben a prop i hem pogut comprovar com la curiositat i les ganes d’aprendre no tenen límits!

PROGRAMA CONSUM DE FRUITA A LES ESCOLES

Com cada any, el CEIP Rodamilans participa al programa escolar de consum de fruita, hortalisses i llet.

Aleshores cada dimarts des de dia 12 d'abril i fins dia 14 de juny, es repartirà una peça de fruita o suc de taronja a cada alumne/a de l'escola.

11/03/22

NO A LA GUERRA

Des de Rodamilans rebutgem qualsevol tipus de violència. Avui hem fet un minut de silenci tots junts al pati i hem cridat ben fort que no volem violència al món.

8M Dia de la dona


4t A

La dona exploradora.pdf

4t B

Còpia de Qui fa què a casa_ 4t B.pdf

7/03/22

Informació Covid-19. Eliminació de les quarantenes.

Benvolgudes famílies, Us informam que dimarts, 1r de març, la Comissió de Salut Pública del Consell Interterritorial de Salut va publicar l’acord sobre l’eliminació de la quarantena en els contactes estrets de COVID. Per això, els contactes estrets no hauran de fer quarantena i les actuacions es dirigiran cap a la recomanació de mesures preventives que serveixin per protegir la població més vulnerable. Aquest acord afecta els centres educatius.


Per això, a partir d'avui dilluns, 7 de març, no caldrà identificar els contactes estrets i aquests no hauran de fer quarantena.

II Jornada: Projecte millora de pati.

Hem celebrat una jornada intensa de millora del nostre pati. Aquesta vegada hem comptat amb l'ajuda dels grans de l'escola, les nines i nins de 5è i 6è. L'equip docent hem demanat als nostres alumnes com volen el seu pati, així com fem reunions pedagògiques entre tots i totes, aconseguir un pati que esdevingui un vertader espai d'aprenentatge, on els nostres infants trobin diferents espais de joc.

30-01-22

Dia escolar de la Pau i NO violència

Tota l'escola hem volgut fer un acte conjunt per cridar ben fort NO a la violència.

Programa ecoambiental IB3


El programa 5 dies d'IB· TV fa un reportatge del programa d'estalvi energètic del nostre centre.

Clicau la imatge de la dreta per veure el reportatge a IB3.

programa 5 dies.avi

ÍNDEX ISEC (Índex socioeconòmic i cultural de centre)

La Conselleria d'educació i formació professional, des de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres considera convenient disposar d’un índex socioeconòmic i cultural – ISEC– per a cada centre.

Amb el càlcul de l’ISEC de centre es pretén obtenir un indicador global més del centre que ajudi a prendre decisions que condueixin a l’adopció de mesures i actuacions per fomentar la millora de la qualitat i equitat en l’educació. Entre aquestes es troben l’obtenció del valor afegit de centre en les avaluacions de diagnòstic, la detecció de centres especialment vulnerables, l’organització d’accions conjuntes de formació en centres amb valors d’ISEC semblants o promoure l’intercanvi d’experiències i el treball en xarxa.

Per assegurar la fiabilitat d’aquest índex cal obtenir una taxa de participació de les famílies del 85% o superior. En cas de no arribar-hi, el valor de l’índex no serà representatiu del centre i, en conseqüència, no podrà ser pres en consideració.

Informació a les famílies

ISEC de centre - Circular a les famílies.pdf

Qüestionari

ISEC de centre - QÜESTIONARI CAT-CAS.pdf

14-01-22

ADAPTACIÓ DE LA GUIA D'ACTUACIÓ DAVANT L'APARICIÓ DE CASOS DE COVID-19 .pdf

ACTUALITZACIÓ INFORMACIÓ COVID.

Document covid centres educatius.pdf

Carta del Departament d'Inspecció Educativa adreçada a les famílies del CEIP Rodamilans

carta_famílies.pdf

SANT ANTONI 2022

INFORMACIÓ COVID 10-21-22

Actualització de mesures, gestió de casos i quarentenes_signed.pdf

CARTA FAMÍLIES

circular famílies segon trimestre CAT i CAST_signed.pdf

TOTA LA INFORMACIÓ COVID-19 LA PODEU TROBAR AL SEGÜENT ENLLAÇ : CORONAVIRUS / COVID-19

22-12-21

BONES FESTES!

Tot l’equip docent de Rodamilans us desitja molt bones festes!

01/12/2021

COMPOSICIÓ DEL CONSELL ESCOLAR

Composició Consell Escolar web.pdf

30/11/2021

RESULTAT DE LES ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

25N LA BIBLIOTECA DE SINEU I RODAMILANS REBUTJAM QUALSEVOL TIPUS DE VIOLÈNCIA

25 N BIBLITOECA I RODAMILANS (2).pdf

21/11/21

VOT PER CORREU A LES ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

Atenció a les famílies que dia 30 no pugui venir a votar, ho poden fer per correu.

Si el dia de les eleccions no podreu venir a votar, podeu passar per secretaria a recollir els sobres i la papereta, i deixar el vostre vot a secretaria, a la bústia del centre o votar per correu, sempre abans del dia de les eleccions.

11/11/21

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

Aquí baix publicam els/les Membres de la Mesa Electoral de les eleccions al Consell Escolar.


Titulars: Suplents:

Maria Antònia Ferriol Oliver Paula Núñez González

Maria Antònia Florit Bauzà Margarita Cifre Amengual

PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES AL CONSELL ESCOLAR

Els/les següents pares/mares han presentat la canditatura per forma part, com a representants de les famílies, al Consell Escolar del nostre centre:

Catalina Maria Ramis Font

Roberto Justo López

Gemma Murillo Francès


10/11/21 PROPOSTA DE CONCESSIÓ D'AJUTS DE MENJADOR

La Conselleria d'educació ha publicat el llstat d'ajudes individualitzades de menjador, i que podeu trobar al següent enllaç, i aquí abaix.

Llistat ajudes menjador 21-22.pdf


5-11-21

Horari activitats extraescolars

29-10-21

Tot el nostre suport

23-10-21

Jornada millora de pati

Sineu, 22 d'octubre de 2022

Reunió de delegats

Avui els delegats i delegades de primària han fet de portaveus dels seus grups per donar iedees i fer propostes per la nostra escola.

Sineu, 21 d'octubre de 2021

Les Verges

Un any més volem agrair la col·laboració de l'AMIPA per fer possible la celebració a l'escola de la Festa de Les Verges.

01. INFORMACIÓ A FAMÍLIES

06/009/21

CONVOCADES LES BEQUES DE MENJADOR ESCOLAR

Beques1.pdf
Beques.pdf

S'ha obert el termini per demanar les beques del menjador escolar per al curs 2021- 2022.

Les sol·licituds s'han d'entregar abans de dia 17 de setembre.

Tota la informació la trobareu al següent enllaç: https://www.caib.es/sites/serveidecomunitateducativa/ca/ajuts_individualitzats_de_menjador_novetat/

BOIB_num_105_de_7_agost_2021

06/09/21

CONVOCADES LES BEQUES PER A L'ALUMNAT NESE

S'ha obert el termini per demanar les beques per a l'alumnat NESE per al curs 2021- 2022.

Les sol·licituds s'han d'entregar abans de dia 30 de setembre.

Tota la informació la trobareu al següent enllaç:

BOIB_num_183_de_2_agost_2021

El Servei de Comunitat Educativa ha elaborat una web d’ajuda amb les instruccions a seguir per poder sol·licitar la beca. Aquestes sol·licituds d’ajuda només es poden emplenar de forma telemàtica.

06/09/21

MENJADOR ESCOLAR

Aquest curs seguim donant el servei de menjador escolar a totes les famílies que ho necessiten a partir del primer dia d'escola (Divendres 10).

Les sol·licituds les podeu enviar al correu electrònic de l'escola: ceiprodamilans@gmail.com


MENJADOR ESCOLAR 2021-2022

RESTAURANT CAN ARABÍ S.L. és l'empresa que gestiona el menjador al nostre centre.

Els/les alumnes que vulguin quedar fixos hauran de domiciliar el pagament amb el full de domiciliació bancària lliurat per l'empresa. El Podeu descarregar al següent enllaç: fitxer

Normes de referència del pagament del menjador

FORMA DE PAGAMENT: DOMICILIACIÓ BANCÀRIA

* Les domiciliacions es passaran duran els 10 primers dies hàbils de cada mes.

* En cas de no pagar un rebut, s’enviarà una notificació a la família de l’alumne/a i una a la direcció del centre. Si en termini de 5 dies, a comptar des de l’entrega de la carta d’avís no s’ha pagat el rebut pendent, l’infant causarà baixa al servei de menjador.

* Per tornar a utilitzar aquest servei, haurà de pagar el total del deute i les despeses de devolució i l’alumne/a passarà al sistema de tiquet.

DEVOLUCIÓ DE FALTES JUSTIFICADES

Considerem com a falta justificada:

- Quan s’avisa a la persona encarregada del servei que el nin/a no quedarà a menjador aquell dia o altres dies; sempre s’hauria d’avisar abans de les 9:30h. del matí, abans de fer la comanda del menús. Preferentment al correu electrònic: ceiprodamilans@gmail.com o al Whatsapp.

- En cas que l’alumne/a no faci ús del servei per malaltia, durant el dia s’hauria d’avisar a la persona encarregada del menjador.

- La devolució d’aquests menús es farà el mateix mes i si no és possible el mes següent.

FORMA DE PAGAMENT: TIQUET

L’empresa RESTAURANTE CAN ARABI S.L. té l’obligació de respectar el caràcter confidencial de la informació a la qual tindrà accés com a conseqüència de l’execució del contracte.


El preu de cada menú fix es : 5,00 € que es farà per domiciliació bancària.

El preu del menú eventual es: 5,50 € que es farà per tíquet (així com s’ha explicat en el punt anterior)

El bloc de 5 tíquets serà de 27,50 €.

Hi haurà una rebaixa de 0,50 € al preu del menú, si l’infant surt del menjador a les 15:00 H.

Els tíquets es lliuraran a la bústia de menjador abans de les 9:25h. de cada dia. Han d’estar complimentades totes les dades.

Tindran validesa fins el darrer dia del curs escolar 2021-2022.


Horari del servei de menjador

El servei de menjador es donarà de 14:00 a 16:00 h. a partir del primer dia lectiu de setembre.

A partir de les 15'00h els pares i/o mares o persones autoritzades podran passar a cercar als alumnes que no tenguin signada l'autorització per sortir tot sols.

  • Els dinars del menús estan composts per un primer plat, un segon i un postre.

  • El nombre de monitors encarregats de la vigilància va relacionat amb el nombre d'alumnes adscrits, seguint la normativa vigent.

Els comensals eventuals i per a les anul∙lacions s'ha d'avisar a secretaria entre les 9:00 i les 9'30. (Whatsapp, ceiprodamilans@gmail.com, )

06/09/21

ESCOLA MATINERA

Aquest curs seguim donant el servei d'escola matinera a totes les famílines que ho necessiten a partir del primer dia d'escola (Divendres 10).

Les sol·licituds les podeu enviar al correu electrònic: info@tempslliureprojectes.com

EESCOLA MATINERA info 2021_2022.pdf
QUOTES EI I PRIMÀRIA 21-22 (1).pdf

6-09-21

Benvolgudes famílies,

Aquí trobareu la informació més important per al funcionament del curs 2021-22. A les reunions de principi de curs us ho explicarem tot en detall.

Benvinguts a 6è d'Educació Infantil.pdf
Benvinguts a 4t d'Educació Infantil.pdf
Benvinguts a 5è d'Educació Infantil.pdf

27/08/21

Període adaptació 4t EI

Estimades famílies de 4t d'EI,

Al correu dels vostres fills/es heu rebut les instruccions per apuntar-vos a un dels dos torns disponibles per realitzar el període d'adaptació.

Aquí trobareu un petit vídeo amb les passes a seguir per apuntar-se al període d'adaptació:

Conselleria d'Educació i Universitat

Benvolgudes i benvolguts,

Des de fa pocs dies s’ha obert el procés de vacunació per a menors a partir dels 12 anys. És una notícia excel·lent que compartim amb vosaltres perquè la vacunació és una mesura molt important per fer que les escoles siguin encara més segures.

Us encoratjam a demanar cita al més aviat possible, de manera que l’inici del proper curs 2021-2022 compti amb el màxim de professorat i alumnat vacunat.

Tot i que es mantindran bona part de les mesures de prevenció a les aules que s’han aplicat durant aquest curs, s’ha de tenir en compte que el virus de la COVID-19 evoluciona amb rapidesa i convé estar al més protegits possible per reduir-ne la transmissió.

Podeu demanar cita per als vostres fills a partir de 12 anys a: citavacunacovid.ibsalut.es

Rebeu una cordial salutació

29/06/21

PLA DE CONTINGENCIA 21-22.pdf

CURS 20-21. ASSOCIAU-VOS A L'AMIPA DEL CEIP RODAMILANS

Benvolgudes famílies,

Acabat el curs, ens estam preparant per rebre el nou 2021-22. Sí voleu associar-vos a l'AMIPA de Rodamilans, només heu d'omplir el següent formulari (abans es recomana fer l'ingrés de 25€/família, ja que s'ha d'adjuntar el comprovant). El termini d'inscripció és fins el 10 d'agost del 2021

https://forms.gle/rH6JhHf8QHb9j1D46

Emplenant aquest formulari estàs realitzant la inscripció com a FAMÍLIA associada de l'AMIPA del CEIP RODAMILANS.


El nou número de compte de l'Amipa Rodamilans de Sineu és:

ES74 2056 0011 8420 7266 0521 Caixa Colonya


PERQUÈ ASSOCIAR-SE A L'AMIPA RODAMILANS?

L’AMIPA és una associació sense afany de lucre formada per mares i pares d’alumnes i situada en el mateix centre educatiu amb una missió: contribuir a la millora de la qualitat del sistema educatiu públic i de les condicions d’escolarització dels i les alumnes del centre.

El seu funcionament es basa en el diàleg i en la col·laboració amb els tots els sectors de la comunitat educativa.

L’AMIPA és un espai que ofereix a totes les famílies una oportunitat única per participar en la vida del centre i en l’educació que reben els nostres fills.

El suport de tots els pares i mares és fonamental perquè l’associació sigui més sòlida i participativa.

Des de l’AMIPA les famílies poden influir en l’educació de tots els alumnes i en la bona marxa de l’escola.


Fent-se SOCIS contribuiu, entre d'altres coses, a què els infants i les seves famílies:

>>>Gaudeixin de les festivitats com pugui ser la bunyolada, xocolatada, dolços de Nadal i de Pàsqua, panades, tallers, final de curs, teatres, entre moltes altres.

>>> Tenguin un descompte en les activitats extraescolars.

>>> Adquireixin els contes (a infantil) i l'agenda (a primaria) de franc.

>>> Siguin escoltats (Aportacions i queixes, propostes de millora...).

A més com a ASSOCIACIÓ:

>>> Col·laboram amb el model educatiu del centre.

>>>Rebem informació dels aspectes que afecten a la comunitat educativa i llur tasca docent.

amiparodamilans@gmail.com

Tel. 621 25 83 62


Portes obertes

Estimades famílies,

Hem preparat un petit vídeo que recull tot el que som com escola i tot el que tornarem a fer quan la situació es normalitzi. Us animem a mirar el vídeo i conèixer una mica més de prop Rodamilans.

Tota la informació sobre el procés d'Escolarització del proper curs la trobaràs a la pàgina de la Conselleria